Next Nature Power Show

Next Nature Power Show

Op 5 november vindt de Next Nature Power Show plaats in deStadsschouwburg in Amsterdam. ‘100% intellectueel spektakel’ beloven de initiatiefnemers, Koert van Mensvoort en Hendrik-Jan Grievink. Ik kom er ook iets vertellen.

Wat is Next Nature? ,,Ongerepte natuur is bijna niet meer te vinden, tegelijkertijd wordt onze technologische omgeving zo complex dat we deze als een natuur op zichzelf gaan ervaren. Met onze drang de natuur naar onze hand te zetten, veroorzaken we een volgende natuur, die net zo gevaarlijk en onvoorspelbaar is.” De natuur verandert met ons mee. Programma: http://www.nextnature.net/powershow

Het Next Nature Network presenteert er ook zijn nieuwe boek:Next Nature: Nature changes along with us (ACTAR, Barcelona/New York).

Rechts Next Nature Power Baby, afb. Koert van Mensvoort