In gesprek met ‘De Stad Staat’ over gentrification

In gesprek met ‘De Stad Staat’ over gentrification

In De Stad Staat op Radio 1 gaat verslaggeefster Marielle Beers op zoek naar hoe de stad in de toekomst zal veranderen. Dinsdag 13 juli namĀ Tracy haar mee naar het Beukenplein in Amsterdam-Oost om te laten zien hoe de stad van de toekomst er uit zou kunnen zien:

Je ziet het sinds de crisis en de toename van het aantal ZZP’ers:Ā niemand wil meer alleen thuis werken, je hebt contact nodig. Veel van dit soortĀ koffietentjes zijn de nieuwe kantoren, waar mensen ideeĆ«n uitwisselen. Terwijl niemand dus meer in kantorenĀ langs de snelweg wil zitten, gaan de nieuwe creatievelingen zich in dit soort koffietentjesĀ vestigen.

Luister het hele gesprek hieronder terug!

Luister het hier terug!

Klik hier om naar alle vijf de delen van de serie terug te luisteren