Position paper stedelijke vernieuwing Tweede Kamer

Position paper stedelijke vernieuwing Tweede Kamer

De Tweede Kamer buigt zich nu over de Agenda Stad van minister Plasterk. Vooruitlopend op de behandeling in het parlement nodigde de Commissie Wonen op 10 september 2015 een aantal experts uit om hun visie te horen op stedelijke vernieuwing. Samen met burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven, architect Dick van Gameren van Mecanoo/TU Delft en Gerben van Dijk van het Herbestemmingsteam gaf ik vanuit mijn talkshow Stadsleven mijn visie op de vraagstukken die nu in de stad spelen. Lees hieronder mijn position paper.

[embeddoc url=”http://www.tracymetz.nl/wp-content/uploads/2015/09/Position-paper-Tracy-Metz.pdf” download=”all”]

Klik hier voor de position papers van burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven, architect Dick van Gameren van Mecanno/TU Delft en Gerben van Dijk van het Herbestemmingsteam.