(No) Privacy in Fotodok

(No) Privacy in Fotodok

We laten allemaal informatie over onszelf naar buiten lekken, bijvoorbeeld via Facebook, en omgekeerd dringen pottenkijkers naar binnen. De tentoonstelling (No) Privacy in Fotodok, van gastcurator Jenny Smets, gaat over onze huidige netwerksamenleving, waarin zowel kansen als bedreigingen ontstaan door de nieuwe technologische mogelijkheden. Het is een sterk, verontrustend statement over spieden.

[embeddoc url=”http://www.tracymetz.nl/wp-content/uploads/2015/09/NRC-Kunst-Fotodok-No-Privacy-22-sept-2015.pdf” download=”all”]

Klik hier voor meer informatie over de tentoonstelling (No) Privacy in Fotodok.

Baseball practice in Montgomery County, Maryland. According to records obtained from the FAA, which issued 1,428 domestic drone permits between 2007 and early 2013, the National Institute of Standards and Technology and the U.S. Navy have applied for drone authorization in Montgomery County.