Een feest van vormen door Joris Laarman

Een feest van vormen door Joris Laarman

Gister is mijn stuk uitgekomen in het NRC over de overzichtstentoonstelling van een van de meest vernieuwende ontwerpers van deze tijd: Joris Laarman. Op de expositie in het Groninger Museum staat een grote sierlijke bank van geprint metaal met allemaal gekromde vlakken en dit najaar wordt Laarmans 3D-geprinte metalen brug geplaatst over een van de grachten in het oude centrum van Amsterdam. De conservators Mark Wilson en Sue-an van der Zijpp hebben een strakke, serene inrichting met heldere teksten en video’s gepresenteerd. 

Lees mijn stuk hieronder:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [214.00 B]

laarman 1

 

 

Klik hier voor meer informatie over de tentoonstelling in het Groninger Museum.