Driver’s Dog in Galerie Rento Brattinga

Driver’s Dog in Galerie Rento Brattinga

Tijdens een reis door de lege vlaktes van het westen van Amerika maakten kunstenaars Esther Polak en Ivar van Bekkum portretten van de plekken waar ze stopten: door voorwerpen in het zand te tekenen, door hun schaduw te fotograferen of die van de planten langs de kant van de weg. Die beelden, en andere, zijn te zien op hun solotentoonstelling bij de galerie van Rento Brattinga. Op 30 december, de sluitingsdag van de expositie, geven Van Bekkum en Polak een toelichting op het werk om 15.30.

[embeddoc url=”http://www.tracymetz.nl/wp-content/uploads/2015/12/NRC-Galerie-Esther-Polak-en-Ivar-van-Bekkum-17-dec-2015.pdf” download=”all”]

drivers dog 7

 

 

Lees meer over het kunstenaarsduo en de expositie op de website van polakvanbekkum of die van Galerie Rento Brattinga