Nattigheid, de opbeurende talkshow over ons water

Nattigheid, de opbeurende talkshow over ons water

Met een feestelijke talkshow in het theater van de Openbare Bibliotheek in Amsterdam hebben we de tiendelige podcast ‘Nattigheid’ afgesloten. Kon je er niet bij zijn? Bekijk hier de video:

Het was een prachtige avond met oa verdiepende gesprekken met historicus Herman Pleij en klimaatonderzoeker bij Deltares Marjolijn Haasnoot. Remco Moen Marcar van creatief bureau Frank Lee gaf ons een vermakelijke inkijk in de publiekscampagne NK Tegelwippen, die de Nederlanders ertoe heeft gebracht dit jaar ruim 2,8 miljoen tegels uit hun tuinen te halen. Met een literaire lezing voerde schrijfster Kirsten van Santen ons in in de wereld van het wildzwemmen en sound artist Tristan Visser speelde muziek geïnspireerd op het Arctisch gebied – dus op ijs en water. En tot slot dronken we Rainbeer!