Academie van Bouwkunst: Planet Paradise

Datum/Tijd
Date(s) - 09-jul 2021
16:00 - 19:00

Locatie
Academie van Bouwkunst


Op uitnodiging van landschapsarchitect Bruno Doedens van SLEM ben ik op 9 juli lid van de commissie die de resultaten beoordeelt van de Winterschool@Summer van dit jaar, met de naam Planet Paradise. Info: https://www.bouwkunst.ahk.nl/actueel/nieuws/2021/6/winterschoolsummer-the-journey-continues/

Dit zegt hij er zelf over: “Voor de Academie van Bouwkunst Amsterdam ben ik voor 2021 Artist in Residence, AiR-AHK. Een prachtig platform om mijn ‘Planet Paradise’ verhaal, over het belang van nieuwe verhalen, uit te dragen en verder te ontwikkelen met honderd twintig studenten Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. In januari was er al een online-tweedaagse, maar het zwaartepunt ligt dit jaar aan het begin van de zomer, met de Winterschool@Summer van 4 t/m 9 juli. De vragen waar de studenten aan zullen werken zijn: “Hoe vinden we onszelf opnieuw uit en hoe worden we weer een schone soort?”

Het onderliggende essay ‘Planet Paradise’ is als pdf te downloaden in het Nederlands <https://ymlpmail7.com/40462uhheaaaeweusaiauqhaxajhsu/click.php>  en in het Engels <https://ymlpmail7.com/57537uhhmataeweusaiauqhavajhsu/click.php>”