Moderator Onderwijsdag UvA: Student engagement in a global context

Datum/Tijd
Date(s) - 31-mei 2018
11:30 - 18:30

Locatie
Compagnietheater


Onderwijsdag

Student engagement in a global context

Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam organiseert op donderdag 31 mei 2018 de jaarlijkse Onderwijsdag voor iedereen binnen de UvA die betrokken is bij het onderwijs, zoals docenten, onderwijsprofessionals en studenten.

Error loading player: No playable sources found

De UvA Onderwijsdag is de plek om inspirerende ideeën, projecten en praktijkvoorbeelden uit het onderwijs te delen, te bediscussiëren én vooruit te blikken op de (nabije) toekomst van het onderwijs. Dit jaar staan de thema’s student engagement en international classroom centraal.

Student engagement

Student engagement heeft als doel studenten een rijke academische en persoonlijke leeromgeving te bieden en vormt het hart van de UvA Onderwijsvisie. Het omvat dat wat de student nodig heeft om academisch succesvol te zijn, zoals uitdagend onderwijs, activerend leren en het gevoel deel uit te maken van een gemeenschap.

International classroom

De UvA is internationaal georiënteerd en we willen het kritische denken en de open intellectuele houding van de studenten versterken via de international classroom. Taalvaardigheid en diversiteit zijn in de international classroom onlosmakelijk verbonden met de inbreng van diverse (wetenschappelijke) perspectieven in het onderwijs. Daarnaast verrijkt het de totale student experience van de student.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: 31 mei 2018
  • Tijd: 11.30 – 18.00 uur
  • Locatie: Compagnietheater, Kloveniersburgwal 50
  • Deelname: Gratis
  • Voertaal: Engels

I am the moderator of this event. For more information and tickets, click here.