Video

Stadsleven terugkijken

Stadsleven is een live talkshow in Pakhuis de Zwijger over het leven in steden.

>

Tracy路TV Design

>

Tracy路TV Art

>

Tracy路TV Architecture

>

Tracy路TV Landscape

>

Radio

Op NPO1 had ik in 2017 en 2018 een wekelijks column over de stad en het leven in steden bij het programma De Ochtend, later Spraakmakers geheten.

>

Great Urban Thinkers

Video-interviews met mensen die over steden denken en schrijven, of ze maken en besturen.

>

HeyU Urbans

In de eerste zes maanden van 2016 was Nederland voorzitter van de EU. Voor de OBA in Amsterdam stelde ik de talkshow 鈥楬eyU Urbans鈥 samen, met elke maand een gast uit een ander EU-land en een gast uit Nederland.

>

Tracy in Nederland

Tracy Metz werd in 2016 onderscheiden met de Maaskant Prijs voor haar bijdrage aan het publieke debat over onze steden. Bij die gelegenheid maakte zij in samenwerking met multimediabureau Submarine en De Kostgangers drie bijzondere films 鈥 zonder camera, alleen met Google Earth en zwevende letters van kunstenaar Jan Rothuizen 鈥 over wonen, water en vrije tijd. Zie ook www.tracyinnederland.nl. Daar vind je ook haar essay 鈥榁lucht naar voren鈥 tracyinnederland.nl/vlucht-naar-voren/, over de tol die het succes eist van onze steden.

>

MOSA.Discussions

Voor tegelfabrikant Mosa en Architectuurcentrum TOPOS leidde Tracy Metz in 2012 en 2013 vijf gesprekken met architecten en ontwerpers onder de naam ‘Mosa.Discussions’ in het Mosa Architectural Ceramics Center (MACC) in Amsterdam.

>