Zoet&Zout: Water en de Nederlanders

Zoet&Zout: Water en de Nederlanders

‘Zoet&Zout: Water en de Nederlanders’ vertelt het verhaal van de nieuwe verhouding tussen de Lage Landen en dat element dat zo bepalend is voor onze landschap én identiteit: het water. De tentoonstelling van Maartje van den Heuvel in de Kunsthal laat die in 125 kunstwerken zien, in het boek – prachtig vormgegeven door Marty Schoutsen van Opera – beschrijft Tracy Metz  de extreme makeover van het landschap om de nieuwe verhouding tot het water vorm te geven. 

Lees hier de hoofdstukken ‘Natte Stad’ en ‘Water en de Nederlanders’ uit het boek: Tracy Metz – Zoet&Zout – 2012. U kunt hier een exemplaar bestellen

Vind hier het hele boek (in het engels) in pdf. 

[embeddoc url=”https://www.tracymetz.nl/wp-content/uploads/2012/02/655248_NAI_ZoetZout_BW_ENG_LowRes.pdf” download=”all”]

Cover photo by Han Singels, design by Marty Schoutsen.