Stadsleven x What Design Can Do: Clean energy for five world cities

Stadsleven x What Design Can Do: Clean energy for five world cities

 

Stadsleven en internationaal platform What Design Can Do hebben de handen ineengeslagen en op 6 maart 2019 een live talkshow samengesteld over nieuwe ideeën voor schone energie in 5 wereldsteden op 5 continenten. WDCD had in samenwerking met de IKEA Foundation de Clean Energy Challenge uitgeschreven, waar meer dan 450 inzendingen op kwamen.

De internationale jury was op de talkshow aanwezig om de winnaars bekend te maken. De avond begon met lezingen van klimaathoogleraar aan de TU Delft Andy van den Dobbelsteen en wethouder duurzaamheid van Amsterdam Marieke van Doorninck. Hier vindt je de video van de talkshow en een fotoimpressie door Gerrit Serne.