Skip to main content

Longreads avant la lettre voor ‘Het beste van Atlas’

Geschreven door Tracy Metz op . Gepost in , , , .

In de ruime bloemlezing ‘Het beste van Atlas’, samengesteld door Emile Brugman en uitgegeven door Atlas Contact, zijn mijn stukken ‘De woestijn’ en ‘Dear Daddy,’ verschenen. Het literaire tijdschrift Atlas werd in 1991 opgericht om onderdak te bieden voor longreads ‘avant la lettre’ – te lang voor de krant, te kort voor een boek – waarmee in Nederland de basis werd gelegd voor de literaire non-fictie. In ‘Het beste van Atlas’ staat o.a. ook stukken van Ian Buruma, Jan Brokken, Boudewijn Büch  en Geert Mak. Lees hier mijn twee verhalen.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download

Klik hier om ‘Het beste van Atlas’ te bestellen of een ander fragment te downloaden.