Skip to main content

Podcast de Architect: internationale hoogbouw met Daan Roggeveen en Stefan Al

Geschreven door Tracy Metz op . Gepost in , , , .

De derde aflevering van de podcastreeks van de Architect over hoogbouw ging nu eens niet over Nederland, maar over de rest van de wereld. Overal tref je dezelfde fascinatie met en weerzin tegen wolkenkrabbers. We spraken met Daan Roggenveen van MORE Architects die tien jaar in China heeft gewoond en daar de ene toren na de andere uit de grond heeft zien schieten, en online vanuit de VS met de in New York woonachtige Stefan Al, architect en auteur van het nieuwe boek Supertall: How the World’s Tallest Buildings Are Reshaping Our Cities and Our Lives.

Hierboven kun je naar de podcast luisteren, hieronder kun je interviews door Merel van Casteren met hen in De Architect (registratie verplicht). “Hoogbouw hoeft niet noodzakelijkerwijs luxe te zijn,” zegt Stefan Al. En Daan Hoogeveen: “Zodra het woord hoogbouw valt staat iedereen op de rem.”

https://www.dearchitect.nl/276090/stefan-al-hoogbouw-hoeft-niet-luxe-te-zijn

https://www.dearchitect.nl/276100/daan-roggeveen-zodra-het-woord-hoogbouw-valt-staat-iedereen-op-de-rem