Skip to main content

Luister met Soundtrackcity naar al die andere geluiden van de stad

Geschreven door Tracy Metz op . Gepost in , , , , .

Urban Sound Lab is het buitenlaboratorium in Amsterdam-Zuid van Soundtrackcity, die samen met bewoners, kunstenaars, planners en wetenschappers de invloed en betekenis van stadsgeluid onderzoekt. Voor een reportage voor NRC Handelsblad wandelde ik met mede-oprichter Renate Zentschnig door de Zuidas om te praten over hun nieuwe luisterwandeling. Je kunt zelf gaan luisteren, en je opnames met een verhaal erbij uploaden naar hun interactieve kaart op www.urbansoundlab.nl. Wie meer hoort, ziet ook meer.

Beluister hier mijn gesprek onderweg met Renate op het (winderige) centrale plein van de Zuidas: https://soundcloud.com/user-814440412/urban-sound-lab-renate-zentschnig?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Lees hier mijn reportage voor de Amsterdam bijlage van NRC Handelsblad, via de link (voor abonnees) of download hieronder de pdf: