Skip to main content

Podcast De Architect: Remi Versteeg (Beyond Space) en Barbara Dirks (WRK Architecten)

Geschreven door Tracy Metz op . Gepost in , , , , .

In de derde aflevering van de podcastreeks ‘Van Haven tot Stad’ van De Architect spreken hoofdredacteur Merel Pit en ik met Remi Versteeg van Beyond Space en Barbara Dirks van WRK Architecten. In een interview voor De Architect zegt Remi: “We willen met architectonische middelen het interieur veranderen”. Barbara, die met WRK gebouwen ontwerpt voor de echte werkende haven van Amsterdam, zegt: “De haven vormt een gesloten cirkel met de stad”.

Eerder in deze reeks spraken we over havenarchitectuur met architect Marianne Loofs en journalist Floor Milikowski en over stedenbouw met kunstenaar Joep van Lieshout en stedebouwkundige Riek Bakker.